Eethuis De Rozentuin ligt in Kessel aan het veerpont over de Maas en aan het fiets-knooppunt 53. Het  is een gezellig restaurant met een frans-nederlandse keuken. De gerechten zijn zeer divers en betaalbaar voor iedereen.

De menukaart wisselt vier maal per jaar en heeft altijd een ruime keuze uit vlees, vis of vegetarische gerechten. Ook staan er altijd pasta's en pizza's op de kaart die zelfs ook afgehaald kunnen worden. De kleintjes kunnen een keuze maken uit onze “Kidscorner” (tot 12 jaar) en kunnen tussen de soep en hun ‘Platte Pluto’  of pannenkoek even de speelhoek of de speeltuin in.

Tijdens de lunch kunt u gebruik maken van een kleine kaart met daarop diverse broodjes, salades, pannenkoeken en ook warme gerechten als een hamburger, een schnitzel en zoorvleis.

Restaurant / Eethuis 'De Rozentuin'  - Kessel -

Het restaurant bevindt zich in een rustiek pand uit 1850, waarin nog duidelijk de authentieke kenmerken van de oude slagerij bewaard zijn gebleven. We hebben in dit oude deel 45 zitplaatsen in verschil-lende ruimtes als ‘de stal’ en  ‘de winkel’.

De wintertuin met nog eens 20 leuke zitjes en een sfeervol vuurtje, zorgt voor een aange-name overgang naar het prachtige verwarm-de terras, waar een enorme rust uitgaat van de mooie tuin met vijver.

Dit sfeertje is beroemd tot ver buiten Kessel. Een ijscoupe,  een stok-broodje, uitsmijter of een uitgebreid diner, smaakt in deze perfecte omgeving naar meer. Een zacht kabbelende waterval op de achter-grond, een vriendelijke bediening, een lekker glas wijn of bier; wat wil een mens nog meer?

Ons restaurant bevindt zich op een uniek plekje in Limburg, wat blijkt uit het feit, dat maar liefst 12 fietsroutes deze locatie aandoen.


Reserveren:

077 - 4629145

Openingstijden:

woensdag t/m zondag

vanaf 12.00 uurU vindt ons op:

Beeselseweg 27

5995 AP Kessel


aan het veer

Kessel - Beesel

e-mail:

info@rozentuin.nl============

Heeft u een dieet?

Het is voor ons geen probleem om, in overleg, uw diner glutenvrij of lactosevrij te verzorgen. Er is een dieetkok aanwezig!