voorgerechten soepen hoofdgerechten pizza's en pasta's dessert drie gangen menu steaknight

Een selectie van gerechten uit onze kaart


soepen. Voorgerechten
Brood & olijven
Huisgebakken brood, tapenade, kruidenboter, olijven
€  6,25
Salade Rozentuin
Salade met een huisgemaakt garnalenkroketje, gerookte zalm en een spiesje van scampi’s
€ 11,75
Limburgs bordje
Lekkere Limburgse specialiteiten zoals balkenbrij, bloedworst en spek geserveerd met gebakken appel
€  8,95
Carpaccio
Carpaccio van runderhaas met overjarige kaas van onze Kesselse kaasboerderij Mertens, zongedroogde tomaatjes en truffelmayonaise
€ 10,50
Knoflook
Champignons en bospaddenstoelen lekker pruttelend in knoflookroom, geserveerd met een frisse salade
€  8,75
Geitenkaas
Salade met geitenkaas uit de oven
en een mangochutney
€  9,75

Allergenen

Wij gaan zeer zorgvuldig om met uw voedselallergie c.q. intolerantie. Kruisbesmetting met allergenen is in onze keuken echter nooit 100% uit te sluiten. Voor allergeneninformatie kunt u zich wenden tot één van onze bedieningsmedewerkers.


Klik met  muis op plaatjes
brood & olijven (450x300).jpg
Brood & olijven
carpaccio (450x300).jpg
Carpaccio
geitenkaas  sept 2017 (450x300).jpg
Geitenkaas
salade rozentuin nov 2017 (450x300).jpg
Salade Rozentuin
knoflook sept 2017 (450x300).jpg
Knoflook
limburgs bordje 2016 (450x300).jpg
Limburgs bordje