voorgerechten soepen hoofdgerechten pizza's en pasta's dessert drie gangen menu steaknight

Een selectie van gerechten uit onze kaart


soepen. Voorgerechten
Brood & olijven
Huisgebakken brood, tapenade, kruidenboter, olijven
€  6,25
Salade Rozentuin
Salade met een huisgemaakt garnalenkroketje, gerookte zalm en gerookte paling, geserveerd met een overheerlijke cocktailsaus
€ 11,75
Kalf
Dungesneden zachtgegaard kalfsvlees met een mayonaise van tonijn
€ 11,50
Carpaccio
Carpaccio van runderhaas met overjarige kaas van onze Kesselse kaasboerderij Mertens, zongedroogde tomaatjes en truffelmayonaise
€ 10,50
Knoflook
Champignons en bospaddenstoelen lekker pruttelend in knoflookroom, geserveerd met een frisse salade
€  8,75
Geitenkaas
Salade met geitenkaas uit de oven
en een mangochutney
€  9,75

Allergenen

Wij gaan zeer zorgvuldig om met uw voedselallergie c.q. intolerantie. Kruisbesmetting met allergenen is in onze keuken echter nooit 100% uit te sluiten. Voor allergeneninformatie kunt u zich wenden tot één van onze bedieningsmedewerkers.


Klik met  muis op plaatjes
brood & olijven (450x300).jpg
Brood & olijven
carpaccio (450x300).jpg
Carpaccio
geitenkaas  sept 2017 (450x300).jpg
Geitenkaas
salade Rozentuin sept 2017 (450x298).jpg
Salade Rozentuin
kalf sept 2017 (450x299).jpg
Kalf
knoflook sept 2017 (450x300).jpg
Knoflook