Dinerkaart
Brood & olijven
Huisgebakken brood, tapenade, kruidenboter, olijven
€ 6,75
Tomatensoep
Licht pikante soep met paprika, spekjes en crème fraîche
€ 5,95
Soep van de dag
€ 5,95
Vissoep
Rijkgevuld op Provençaalse wijze
€ 7,50
Scampi
Roergebakken scampi’s, met paddenstoelen en tomaatjes in de knoflook gebakken, afgeblust met witte wijn
€ 11,95
Carpaccio
Carpaccio van runderhaas met overjarige kaas van onze Kesselse kaasboerderij Mertens, zongedroogde tomaatjes en truffelmayonaise
€ 11,50
Geitenkaas
Geitenkaas op drie verschillende manieren in een jasje van bladerdeeg met een frisse salade, honing en noten
€ 9,95
Salade van gerookte vis
Frisse salade van diverse soorten gerookte vis in combinatie met een kroketje van gerookte paling en Hollandse garnaaltjes
€ 12,50
Oet ôs Mooders keuken
Zoorvleis met dikke frieten, mayonaise en huisgemaakte appelmoes
€ 14,95
Hamburger de Rozentuin
Hamburger van Black Angusrund (Ierland) met spekjes, ui, champignons en paprika, geserveerd met een salade en mayonaise
€ 16,50
Schnitzel XL
Mooie grote schnitzel van ongeveer 300 gram met champignonsaus
€ 16,95
Spareribs
Inmiddels beroemde homemade spareribs met twee koude sausjes
€ 19,25
Saté
Gegrilde saté van malse kip met zachte pindasaus en roerbakgroenten
€ 18,95
Tournedos
Biefstuk van de haas, gesneden van Zuid-Amerikaans rund met saus naar keuze: champignonroom, peper, rode wijn of bearnaise
€ 27,95
Tournedos de Rozentuin
Biefstuk van de haas met gebakken ganzenlever en een jus van Madeira en truffel
€ 31,50
Vis van de dag
Vraag de bediening wat de chef aan verse vis in huis heeft
Vegetarisch
Bladerdeeg gevuld met gegrilde groente, mozzarella en noten, een saus van gepofte paprika
€ 19,75
Witte Dame
Dame Blanche op de manier van De Rozentuin
€ 5,75
Coupe Caramel
Overheerlijk caramelijs overgoten met caramelsaus, noten en slagroom
€ 6,25
Aardbeien
Aardbeienbavarois met verse aardbeien en slagroom
€ 7,25
Dessert de Rozentuin
Verschillende lekkernijen van chocolade
€ 8,50
Koffie & zoet
Een kopje koffie met lekkere kleine hapjes
€ 7,75

Vanaf 17.00 uur kunt U bij ons terecht voor een heerlijk diner van één of meerdere gangen.
De menukaart wisselt 4 keer per jaar. De gerechten op de kaart volgen de verschillende seizoenen zodat U in het voorjaar kunt genieten van verschillende gerechten met asperges, in de zomer van een stukje vlees van de grill en in de winter van stevigere kost als een Limburgs bordje met balkenbrij en bloedworst, zoorvleis en stamppotjes. Tussendoor wisselen de “soep van de dag” en de “vis van de dag”regelmatig dus Eethuis de Rozentuin verveelt nooit. Chefkok Paul werkt uitsluitend met verse producten, veelal uit de eigen streek.
Hij houdt van ambachtelijk gemaakte sauzen en soepen; terwijl U zit te eten kunt U horen dat de sauzen á la minute worden “getikt”. Regelmatig verrast de chef zijn gasten met een speciaal gerecht bovenop al het lekkers dat al in de menukaart te vinden is.
Heeft U een voedselallergie of –intolerantie? Onze medewerkers in de bediening overleggen graag voor U met de chef wat kan of niet kan; desgewenst en zo mogelijk kan een gerecht worden aangepast.