Keuzemenu

Alleen per tafel te bestellen

Menu De Rozentuin

Lichtgebonden aspergesoep gevuld met Limburgse slagersham

of

Proeverij van verschillende voorgerechtjes

Asperges op traditionele wijze met Limburgse slagersham, Kesselse roomboter en ei

of

Vis van de dag

Verse aardbeien met ijs en slagroom

€ 25,00 per persoon

Het hele jaar rond kunt u in Eethuis de Rozentuin genieten van een 3-gangen keuzemenu tegen een scherpe prijs. U kunt kiezen uit twee voorgerechten, twee hoofdgerechten waarvan er één altijd vis is en het ander vlees. Het nagerecht is voor iedereen hetzelfde. Wanneer U liever een kopje koffie na heeft, dan kan dat natuurlijk ook altijd.

De samenstelling van dit keuzemenu verandert steeds en past zich aan de seizoenen aan. Zo kunt U bijvoorbeeld in de winter genieten van wild zwijn in combinatie met een stamppotje van spruitjes en kunt U in het voorjaar genieten van asperges.

De voorgerechtjes variëren van een soepje of een carpaccio tot een klein proeverijtje van verschillende gerechtjes.

Voor groepen vanaf 6 personen serveren wij daarnaast ook een 3-gangen keuzemenu met maar liefs 4 verschillende gerechten per gang, ook weer voor een aantrekkelijke prijs van 30 euro. Hierin komen altijd onze hardlopers als de rundercarpaccio en de salade geitenkaas voor en bestaat altijd de keuze tussen vlees, vis en vegetarische gerechten. Dit keuzemenu sturen we U graag per email op. Bij echt grote gezelschappen kunt U uw gasten ook vooraf laten kiezen zodat de avond zelf vlotjes verloopt.